Turun eläinsuojeluyhdistyksen puhelinpäivystysnumero kello 9:00-23:00 p. 040 021 3436

Naantalin satamasta lähti kuljetus, jossa oli pieniä salamatkustajia kyydissä. Rekkakuski oli havainnut satamasta varastolle saapuessaan, että kyydissä oli jotain roskia, jotka tarkemmin tarkasteltuna olivatkin paljastuneet pieniksi kissavauvoiksi. Kuski soitti nopeasti meille Turun Eläinsuojeluyhdistykselle ja meiltä eläinpelastajamme Pasi, vapaaehtoisemme Caro ja eläintenhoitajamme Heli lähtivät heti hakemaan pentuja.

Pennut vietiin vauhdilla eläinlääkäriin, jossa eläinlääkäri arvioi pentujen olevan 4–5 päivän ikäisiä. Pennuista kahdella oli tulehtuneet napatyngät ja tyrät. Yhdellä pennuista oli jalat hieman erikoiset, mutta eläinlääkärin arvion mukaan ongelma saattaa korjaantua ajan kanssa. Pentujen selviytymisestä ei vielä osata sanoa. Kaikkemme heidän kanssaan yritämme.

Järjestimme nopeasti loukutuksen alueelle, josta pennut olivat rekan kyytiin eksyneet ja saimme kuin saimmekin emokissankin vielä loukkuun. Harvoin näin onnistaa ja ilahduksen toi myös se, että yhdistettäessä emo pentujen kanssa alkoi emo hoivaamaan pentuja, vaikka hieman stressaantunut olikin.

Tässä TESYn uudet tulokkaat eläinpelastajamme Pasin sylissä. Tervetuloa Scania 95g Volvo 86g ja Sisu 75g. Varsinkin Sisun tilanne on tällä hetkellä kriittinen. Toivomme Scanialle, Volvolle ja Sisulle mahtavaa elämän alkutaipaletta Turun Eläinsuojeluyhdistyksen eläintenhoitajien osaavissa käsissä.

Scaniaa, Volvoa ja Sisua voit auttaa lahjoittamalla kissakolikoita Mobilepayn kautta suoranumerolla 18008 tai suoraan rahankeräystilillemme FI9457116120110602 OKOYFIHH viitteellä 1119.

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry:llä (0890306–0) on Poliisihallituksen rahankeräyslupa RA/2021/1603.

————————————————————————————————————

25.9 Sisu menehtyi

27.9 Volvo menehtyi