Turun eläinsuojeluyhdistyksen ympärivuorokautinen puhelinpäivystysnumero p. 040 021 3436

Eläinsuojeluasialla vapaaehtoistyötä

TESY

Turun eläinsuojeluyhdistyksen voimavara on vapaaehtoisissa. Vapaaehtoistyötä voit tehdä muun muassa auttamalla eläinten hoidossa, kuljetuksissa tai osallistumalla tapahtumiin. Myös eläinten hätäkeskustoiminta toimii vapaaehtoisvoimin.

 

LahjoitaYhteystiedot
VAPAAEHTOISTYÖ

Pähkinänkuoressa

Tule mukaan

Turun eläinsuojeluyhdistyksen voimavara on vapaaehtoisissa. Vapaaehtoisia yhdistää halu auttaa ja huolehtia eläinten hyvinvoinnista. Vapaaehtoisemme arvostavat jokaista eläintä tuntevana yksilönä. Vapaaehtoiset edustavat yhdistystä ja ovat eläinsuojeluasian edistäjiä. Mukaan päästäksesi et tarvitse erityisosaamista.

Omien voimavarojen mukaan

Vapaaehtoistyö on palkitsevaa ja innostavaa. Pääset auttamaan eläimiä, opit uusia asioita ja saat tavata muita eläinsuojelutyötä tekeviä. Saat perehdytyksen yhdistyksen toimintaan ja tehtäviin ennen vapaaehtoistyöhön ryhtymistä. Perehdytyksiä pidetään tarpeen mukaan, kun riittävästi vapaaehtoisia on ilmoittautunut.

Vapaaehtoistyö

Työtehtäviä

Yhdistyksellä on tarjota monenlaista vapaaehtoistehtävää eläinten kanssa tehtävästä työstä, hoidosta ja siivouksesta erilaisiin tapahtumiin sekä keräyksiin. Vapaaehtoiset myös kuljettavat eläimiä ja tarvikkeita.

Vapaaehtoistyö

Mitä edellytämme?

Voimme ottaa toimintaan mukaan vain täysi-ikäisiä vapaaehtoisia. Eläinten parissa toimiville suosittelemme voimassa olevaa tapaturmavakuutusta sekä suojaa jäykkäkouristusta vastaan (tetanusrokote). Yhdistys ei vakuuta vapaehtoisia, vapaaehtoistyöstä ei saa rahallista korvausta.

Vapaaehtoistyö

Olemme sinuun yhteydessä

Tiedottaminen vapaaehtoistehtävistä, perehdytyksistä ja ajankohtaisista asioista sekä yhteydenpito vapaaehtoisten kanssa tapahtuu Facebookissa. Tarvitset siis kommunikointia varten profiilin. Käytyäsi perehdytyksen voit osallistua ja antaa oman panoksesi eläinsuojelutyölle yhdistyksen vapaaehtoisena.

Vapaaehtoistyö

Täytä lomake

Täytä lomake päästäksesi mukaan vapaaehtoistoimintaan. Saat vastaussähköpostissa ohjeet ja tietoa perehdytykseen osallistumisesta. Antamiasi tietoja käsitellään huolellisesti, eikä niitä välitetä yhdistyksen ulkopuolelle.