Yhdistyksen nykytoiminta

Turun Eläinsuojeluyhdistyksen toiminta on vuosien varrella kasvanut niin, että tänä päivänä sen toiminta-alue käsittää koko maan. Yhdistyksellä on tällä hetkellä noin 1500 maksavaa jäsentä ja heitä tarvitaan kipeästi lisää. Jäsenmaksujen avulla yhdistys rahoittaa tärkeää toimintaansa, ja jäsenten avulla taataan myös yhdistyksen jatkuvuus.

UUDET TILAT

Turun kaupungin uusi eläinhoitola avattiin kesällä 2011. Vuosi 2011 oli myös erittäin merkityksellinen, sillä Turun eläinsuojeluyhdistys – Åbo djurskyddsförening ry täytti 140 vuotta. Yhdistys on tehnyt eläinsuojelutyötä vuodesta 1871.

Uuteen eläinhoitolakokonaisuuteen kuuluva luonnonvaraisten eläinten talo on rakennettu Turun eläinsuojeluyhdistyksen omin varoin – suuri osa summasta on saatu tavallisilta ihmisiltä lahjoituksina. Lahjoitusvarat ovat yhdistykselle nyt entistä tärkeämpiä, ja eläinhoitolan väki haluaakin kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia ja kummeja.

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry (Tesy) puh. 0400 213 436, C/O Turun kaupungin eläinhoitola, Vanha Tampereentie 229, 20380 Turku