#

Tesyn vapaaehtoistoiminta

Voimme ottaa toimintaan mukaan vain täysi-ikäisiä vapaaehtoisia. Yhdistys ei vakuuta vapaehtoisia. Eläinten parissa toimiville suosittelemme omaa, voimassa olevaa tapaturmavakuutusta sekä suojaa jäykkäkouristusta vastaan (tetanus-rokote).

Antamiasi tietoja käsitellään huolellisesti, eikä niitä välitetä yhdistyksen ulkopuolelle.

Yhdistyksellä on tarjota monenlaista vapaaehtoistehtävää eläinten kanssa tehtävästä työstä, hoidosta ja siivouksesta erilaisiin tapahtumiin sekä keräyksiin. Vapaaehtoiset myös kuljettavat eläimiä ja tarvikkeita.

Täytettyäsi lomakkeen saat vastaussähköpostissa ohjeet ja tietoa perehdytykseen osallistumisesta. Muistathan katsoa myös roskapostin. Perehdytyksiä pidetään tarpeen mukaan, kun riittävästi vapaaehtoisia on ilmoittautunut. Yhteydenpito vapaaehtoisten kanssa tapahtuu Facebookissa, joten tarvitset kommunikointia varten profiilin. Käytyäsi perehdytyksen voit osallistua ja antaa oman panoksesi eläinsuojelutyölle yhdistyksen vapaaehtoisena.

Nimesi:

Puhelinnumerosi:

Sähköpostiosoitteesi:

Facebook-tilisi:

Anna pieni kuvaus itsestäsi. Onko sinulla eläinkokemusta?

Minkälaisesta vapaaehtoistyöstä olisit kiinnostunut? Onko sinulla erityistaitoja, joista voisi olla apua toiminnallemme?