#

Valistus- ja
vapaaehtoistyö

Valistustyö

Turun Eläinsuojeluyhdistyksen tarkoituksena on vastustaa eläinten huonoa kohtelua kaikissa sen muodoissa sekä opettaa suhtautumaan asiallisesti ja ymmärtäväisesti eläimiin. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää valistus- ja koulutustilaisuuksia.

Yhdistyksen vapaaehtoiset toimijat ottavat mahdollisuuksiensa mukaan vastaan vierailuryhmiä. Koululaisvierailut eläinhoitolassa ovat olleet erittäin suosittuja. Käymme myös kouluissa ja kerhoissa kertomassa työstämme. Voit myös pyytää TESYn edustajaa kertomaan eläinsuojelutyöstä eri tapahtumissa tai tilaisuuksissa.

Mikäli haluat sopia vierailusta tai haluat yhdistyksen edustajan tulemaan tilaisuuteesi, ota hyvissä ajoin yhteyttä sähköpostitse: toiminnanjohtaja@tesy.fi

Vapaaehtoistyö

Turun Eläinsuojeluyhdistyksen voimavara on vapaaehtoisissa. Yhdistyksen vapaaehtoistyötä voi tehdä esimerkiksi auttamalla eläinten hoidossa ja kuljetuksissa tai osallistumalla tapahtumiin. Edellytämme vapaaehtoisiltamme täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Eläinten kanssa työskenteleviltä vapaaehtoisilta edellytämme lisäksi voimassa olevaa tapaturmavakuutusta ja suojaa jäykkäkouristusta vastaan.
Mikäli haluat tulla mukaan TESYn vapaaehtoistoimintaan, täytä lomake seuraavan linkin takaa:

Ryhdy vapaaehtoiseksi