KOTIA VAILLA?

Tesy ei kotisivuillaan ylläpidä listaa kotia hakevista eläimistä.

Adoptioasioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan eläinsuojeluyhdistykseen puh. 0400 213 436. Kotia hakeviin eläimiin pääsee tutustumaan ainoastaan ajanvarauksella.

PERHEENJÄSEN TESYSTÄ?

Mikäli olet harkinnut lemmikin hankkimista, Turun Eläinsuojeluyhdistyksestä voi puhelimitse tiedustella senhetkistä tilannetta.

Useimmiten kotia etsimässä on kissoja, satunnaisesti koiria ja muita lemmikkejä kuten kaneja, lintuja ja harvinaisempiakin otuksia. Kodittomia kissanpentuja on yleensä vain keväästä syksyyn.

Koiria on yllättävänkin harvoin uutta kotia etsimässä. Vuoden 2016 aikana koiria on sijoitettu uuteen kotiin vain n. 15 ja näistäkin 8 oli lähtöisin samasta paikasta.

TESY ei juurikaan julkaise kuvia kodinhakijoista. Kodinhakijoiden kuvia on esillä lähinnä sellaisissa tilanteissa, joissa kodinhakuun tarvitaan hieman lisäpotkua. Osalla kodinhakijoista on viranomaistausta, emmekä halua julkaista kuvia esim. koirasta, jonka entiset naapurit voivat tunnistaa. Satunnaisesti lisäämme kotia vailla olevia eläimiä Kodittomat.info-palveluun, katso Tesyn ilmoitukset tästä!

Kaikki haltuunottotapaukset eivät johdu eläimen huonosta kohtelusta. Lemmikki voi päätyä etsimään uutta kotia monesta eri syystä.

Emme sijoita kissoja koteihin, joissa ne päästetään ulkoilemaan vapaana emmekä koiria koteihin, jotka ovat liian hienoja koirien päästä sisälle. Kanimme eivät myöskään asu pelkästään häkissä vaan nekin pääsevät jaloittelemaan.

Mikäli eläinsuojeluyhdistyksellä ei ole kotia hakemassa juuri sinulle sopivaa lemmikkiä, voit jättää yhteystietosi ja olemme yhteydessä jos tilanne muuttuu.

Turun Eläinsuojeluyhdistys ry (Tesy) puh. 0400 213 436, C/O Turun kaupungin eläinhoitola, Vanha Tampereentie 229, 20380 Turku